تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی

باند قاچاق ارز در پوشش سکه‌فروشی لو رفت

رئیس پلیس امنیت اقتصادی از بازداشت اعضای باندی خبر داد که در یک مغازه سکه‌فروشی در پوشش خرید و فروش سکه اقدام به جمع‌آوری ارز و قاچاق آن به خارج از کشور می‌کردند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۲ - ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 10
کد خبر: ۵۴۲۴۵
به گزارش راهبرد معاصر، سردار محمدرضا مقیمی با اعلام خبر بازداشت قاچاقچیان ارز، در این رابطه اظهار کرد: در راستای تشدید اقدامات مقابله‌ای با قاچاق ارز، مأموران پلیس امنیت اقتصادی به فعالیت افرادی در یک مغازه سکه‌فروشی که در پوشش خرید و فروش سکه اقدام به جمع‌آوری روزانه ۳۰۰ هزار دلار به قصد قاچاق به خارج از کشور می‌کردند، مشکوک شدند.
 
 
رئیس پلیس امنیت اقتصادی افزود: با مراقبت‌های نامحسوس پلیسی، مأموران پس از احراز قاچاق ارز، در یک اقدام ضربتی و پلیسی موفق شدند افرادی را که در این سکه‌فروشی اقدام به جمع‌آوری انواع ارز و سپس قاچاق آن به خارج از کشور می‌کردند، دستگیر کنند.
 
 
وی با بیان اینکه در این رابطه چهار متهم دستگیر و بیش از ۸۳ هزار قطعه انواع ارز کشف شد، تصریح کرد: پس از دستگیری متهمان، سکه‌فروشی پلمب و متهمان پس از تشکیل پرونده به مراجع قضائی تحویل داده شدند.
 
 
این مقام انتظامی از هموطنان خواست هرگونه اخبار و اطلاعات خود مبنی بر وجود اینگونه تخلفات را به قید فوریت به سامانه فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.
منبع: تسنیم
ارسال نظر
آخرین اخبار